Tiede ja innovaatiot

Tuotanto

Biogenin sitoutuminen potilaiden elämänlaadun parantamiseen ohjaa kaikkia tuotantoprosessiemme vaiheita.

Olemme menestyksekkäästi valmistaneet suurimolekyylisiä hoitoja yli kahden vuosikymmenen ajan ja suhtaudumme erittäin vakavasti velvollisuuteemme valmistaa ja toimittaa laadukkaita lääkkeitä. Viime vuosina olemme laajentaneet osaamistamme pienimolekyylisiin hoitoihin ja integroineet tuotantoinfrastruktuuriimme kiinteäannoksisten suun kautta otettavien lääkkeiden tuotantolaitoksen.

Menestymme, koska meillä on osaamista useilla avainalueilla. Prosessikehitystiimimme edistää jatkuvasti tietämystämme biologiasta ja prosessiteknologiasta, jotka molemmat ovat erittäin tärkeitä tuotannon parantamisen ja valmiuksien kannalta. Pitkälle kehittyneet tekniset tiimimme varmistavat, että tuotantolaitoksemme ovat huippuluokkaa, käyttävät viimeisimpiä teknologioita ja pystyvät vastaamaan jo myymiemme hoitojen, kliinisten lääketutkimusten ja biosimilaarimahdollisuuksien kysyntään. Ensiluokkaiset tuotantotiimimme ovat avainasemassa näiden toimintojemme tehokkaan ja luotettavan käytön kannalta. Laatutiimimme pitää huolta määräysten ja prosessien noudattamisesta, sekä valvoo hoitojemme yhtenevää ja luotettavaa tuotantoa. Toimitusketjuryhmämme varmistaa, että pystymme toimittamaan hoidon potilaille siellä, missä he sitä tarvitsevat, ja silloin, kun he sitä tarvitsevat.

Perusteellinen liiketoiminnan jatkuvuussuunnittelu mahdollistaa eheyden globaalilla tasolla tuotesaatavuuden varmistamiseksi. Tämän lisäksi tiimimme luovat järjestelmiä, jotka vähentävät ympäristövaikutustamme vähentämällä jätettä ja käyttämällä resursseja entistä tehokkaammin. Näiden taitojen avulla voimme valmistaa ja toimittaa lääkkeitä potilaille yli 90 maassa.

Tuotantolaitokset

Biogenilla on useita tuotantolaitoksia ympäri maailmaa. Niillä on yhteensä 198 000 litran bioreaktorikapasiteetti, yksi suurimmista bioteknologiayritysten kapasiteeteista koko maailmassa.

Biogen-213361 | 6/2023