Yhtiö

Tietoja Biogenistä

Biogen on johtava maailmanlaajuinen bioteknologiayritys, joka on tieteen edelläkävijä ja kehittää jatkuvasti innovaatioita monimutkaisiin ja tuhoisiin sairauksiin. Biogen kehittää mahdollisia hoitomuotoja neurologian, neuropsykiatrian, erikoistuneen immunologian ja harvinaisten sairauksien kentillä. Biogenin tarkoituksena on palvella ihmiskuntaa tieteen kautta ja edistää samalla terveempää, kestävämpää ja yhdenvertaisempaa maailmaa.

Vuonna 1978 perustettu Biogen on ollut edelläkävijä useissa läpimurtoinnovaatioissa, mukaan lukien laaja valikoima MS-taudin hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä, ensimmäinen hyväksytty hoito spinaalisen lihasatrofian (SMA) hoitoon ja kaksi yhteistyössä kehitettyä hoitoa Alzheimerin taudin patologian määrittelemiseen.

 

Kun tiede kohtaa inhimillisyyden

Tiede, joka muuttaa potilaiden elämän. Tiede, joka pyrkii ratkaisemaan yhteiskunnan ongelmia. Tiede, jolla on tarkoitus. Tiede, joka saa inspiraationsa monimuotoisuudesta ja työntekijöiden palosta työhönsä. Tutustu siihen, miten tiede kohtaa inhimillisyyden Biogenillä.

Tiede ja innovaatiot

Tutkimus- ja kehitystyö
Syväluotaava tieteellinen asiantuntemuksemme ja rohkeutemme ovat tehneet meistä johtavia lääkkeiden tutkimus- ja kehitystyön alalla.

Lääkkeet
Lääkkeidemme tarkoitus on parantaa ihmisten hyvinvointia kaikkialla maailmassa.

Tuotanto
Teknologiset ratkaisumme ja insinöörikykymme auttavat tuomaan korkealaatuiset lääkkeemme markkinoille.

Vastuullisuus

Edistämässä terveellisempää, kestävämpää ja tasa-arvoisempaa maailmaa

Caring Deeply, Working Fearlessly, Changing Lives™

Biogenin yrityskulttuuri yhdistää etiikan, osallistavuuden, joustavuuden ja jatkuvan keskittymisen potilaiden hyvinvointiin.

Aivopankki – Suomalaisten aivoterveyden hyväksi

Aivopankki on Biogenin käynnistämä aivoterveyshanke, jonka tarkoituksena on kannustaa suomalaisia pitämään huolta aivojensa hyvinvoinnista.

Tule mukaan tiimiimme

Liity osaksi tavoitettamme: pyrimme tuomaan elämää mullistavia lääkkeitämme heille, jotka niitä eniten tarvitsevat.

Biogen-213361 | 6/2023