Vastuullisuus

Tavoitteellisena yhtiönä uskomme siihen, että ihmiskunnan palveleminen tieteen keinoin on nyt tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Biogenin tapauksessa tämä tarkoittaa sitä, että vahvistamme jatkuvasti sitoutumistamme yrityksen vastuullisuuteen, pyrimme parantamaan potilaidemme ja työntekijöidemme elämää eri tavoin ja vaikuttamaan samalla positiivisella tavalla työ- ja elinympäristöömme sekä -yhteisöihimme. Ilmasto, terveys ja yhdenvertaisuus ovat haasteita, jotka liittyvät toisiinsa ja vaativat rohkeita ratkaisuja. Siksi teemme jatkuvasti töitä terveemmän, kestävämmän ja oikeudenmukaisemman maailman eteen.

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inkluusio

Haluamme hyödyntää maailman nerokkaimmat mielet, ja olemmekin jo pitkään asettaneet monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja inkluusion (DEI) paitsi moraalisesti tärkeäksi ohjenuoraksi, mutta myös kilpailukyvyn edistäjäksi.

Ympäristö

Koemme, että on myös meidän vastuullamme edistää positiivista muutosta yhteisöissä, joissa toimimme sekä koko planeetallamme. Tiedostamme, että ilmastokriisi on myös terveyskriisi, ja se vaikuttaa enemmän heikommassa asemassa oleviin yhteisöihin.

Terveydenhoidon saavutettavuus ja yhdenvertaisuus

Olemme sitoutuneet ratkaisemaan terveydenhuollon ekosysteemin epätasa-arvoisuutta aina tutkimuksesta ja kliinisistä tutkimuksista yleiseen saavutettavuuteen ja kulttuurisesti soveltuvaan hoitoon asti.

Läpinäkyvyysraportointi

Lue lisää säännöistä ja periaatteista, jotka koskevat terveydenhuollon ammattilaisille suoritettavia maksuja ja etuuksia.

Raportointi ja periaatteet

Tietojen julkaiseminen voi auttaa luottamuksen rakentamisessa, ja Biogen on jo pitkään vastannut sidosryhmien kasvaviin odotuksiin läpinäkyvästä raportoinnista koskien ympäristöä, sosiaalisia osa-alueita ja hallintoa (ESG).

ESG-periaatteemme

Olemme sitoutuneet muuttamaan maailmaa omalla tavallamme, ja pyrimme parantamaan sekä potilaidemme että työntekijöidemme elämää eri tavoin ja vaikuttamaan samalla positiivisesti ympäristöön sekä työ- ja elinyhteisöihimme. Näiden sitoumusten taustalla olevat syyt näkyvät myös ESG-periaatteissamme: uskomme lähestymistavastamme olevan hyötyä niin liiketoiminnallemme kuin koko maailmallekin. 

Biogen-213356 | 6/2023