Yhteisöohjeet

YHTEISÖOHJEET

Sosiaalisen median sivustot antavat meille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa tavalla, joka ei ole mahdollista perinteisellä verkkosivustolla.

Olemme läsnä useilla sosiaalisen median alustoilla, joissa voit seurata Biogenin uutisia ja aktiviteetteja. Näihin tileihin sovelletaan yhteisöohjeita, joista voit lukea lisää alta.

Kannustamme sinua olemaan vuorovaikutuksessa seuraamalla meitä ja keskustelemalla asiaankuuluvista aiheista. Biogen odottaa kuitenkin, että seuraajat kunnioittavat toisia. Lue nämä yksinkertaiset säännöt läpi ja tarkista ne aika ajoin muutosten varalta:

 1. Toimintamme lakisääteisten vaatimusten vuoksi emme voi tarjota lääketieteellistä neuvontaa tai muuten osallistua myynninedistämiseen tai keskusteluun tuotteista tai hoitovaihtoehdoista – meidän tai muiden yritysten – sosiaalisen median alustoilla. Lääkäri on edelleen paras tietolähteesi lääkkeistä ja hoidoista.
 2. Seuraava sisältö ei ole hyväksyttävää, ja kommentit voidaan poistaa tai käyttäjät estää, mikäli ne rikkovat näitä ehtoja:

  • Sisältö, joka sisältää kirosanoja, herjaavaa, loukkaavaa tai halventavaa kieltä (mukaan lukien kuvat, videot ja linkit)
  • Harhaanjohtava, petollinen tai vilpillinen sisältö
  • Sisältö yksittäisistä tuotteista tai hoitovaihtoehdoista
  • Viestit, jotka ovat liian toistuvia ja / tai häiritseviä yhteisölle tai ovat luonteeltaan roskapostia eli ns. spämmiä
  • Viestit, jotka sisältävät yksityistä, luottamuksellista, arkaluonteista tai ei-julkista tietoa Biogeniin, johonkin muuhun yritykseen tai johonkin henkilöön liittyen
  • Julkaisut, jotka liittyvät Biogenin tai Biogeniin yhdistettäviin nykyisiin tai tuleviin oikeustoimiin
  • Viestit, jotka sisältävät linkkejä, jotka eivät ole Biogenin omistuksessa
  • Viestit, jotka jakavat omia terveystietoja tai tunnistettavia terveys- ja / tai henkilötietoja muista
 3. Biogenin sosiaalisen median sivut eivät ole paikkoja, joiden kautta ilmoitetaan lääkkeeseen tai hoitoon liittyviä haittatapahtumia tai tuotevalituksia. Jos epäilet saaneesi haittavaikutuksen Biogenin tuotteesta, ota heti yhteys lääkäriisi tai muuhun hoitohenkilökuntaan. Jos kuitenkin mainitset haittatapahtumasta tai tuotevalituksesta viestissäsi, Biogen saattaa joutua ottamaan sinuun yhteyttä saadakseen lisätietoa haittatapahtumia koskevien raportointivaatimusten täyttämiseksi.
 4. Emme pyri tallentamaan sosiaalisen median profiilisi yksilöllistä käyttäjätunnusta, sähköpostiosoitetta tai muita henkilökohtaisia tietoja. Haittatapahtuman tai tuotevalituksen sattuessa meidän on kuitenkin tallennettava tietoja sinusta, kuten nimesi tai sijaintisi. Nämä tiedot on toimitettava Biogenin lääketurvallisuusosastolle ja / tai sääntelyviranomaisille.

Lääketieteellisistä ja terveydellisistä aiheista voidaan keskustella Biogenin sosiaalisen median kanavissa, mutta niitä ei pidä tulkita lääketieteelliseksi neuvoksi.

Voimme toisinaan jakaa linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, jos uskomme, että tiedoista on hyötyä. Huomaa kuitenkin, että tämä ei tarkoita Biogenin virallista kannatusta yksilölle, sivustolle tai yritykselle.

Huomaa, että saatamme lopettaa käyttäjän seuraamisen, joka muuttaa dramaattisesti missiotaan ja tavoitteitaan, tai joka mielestämme rikkoo yhteisön sääntöjä.

Haluamme, että kaikki Biogenin seuraajat jakavat sisältöämme vapaasti. Lue keskusteluita ja sisältöjä omalla vastuullasi ja tiedä, että vaikka seuraammekin keskustelua, emme voi todistaa tai vahvistaa sosiaalisen median yhteisön lausuntojen oikeellisuutta. Ulkopuolisten käyttäjien mielipiteet Biogenin ylläpitämissä sosiaalisen median kanavissa eivät edusta Biogenin mielipiteitä.

Pidätämme oikeuden poistaa minkä tahansa sosiaalisen median alustamme ja sen sisällön milloin tahansa. Tarkista säännöllisesti tämän yhteisöohjeen sisältö, sillä pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan muuttaa ja päivittää näitä ohjeita milloin tahansa. Käyttämällä Biogenin sosiaalisen median kanavia, osoitat hyväksyväsi nämä ohjeet ja niiden muutokset. Vaikka ohjeet kattavat yleisimmät tilanteet, ne eivät voi ennakoida kaikkea. Näin ollen Biogen voi toteuttaa aiheellisina pitämänsä toimet varmistaakseen, että sivustoja ei häiritä tai väärinkäytetä millään tavalla.

Kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustan tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen lisäksi, Biogenin sosiaalisen median kanavien käyttöä säätelee Biogenin käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.

 

Biogen-213458 | 6/2023