Ura Biogenillä

Yhdessä olemme edelläkävijöitä. Yhdessä voimme menestyä.

Yhteinen tarkoituksemme yhdistää meitä, olemme ylpeitä työstämme ja saamme inspiraatiota toisistamme sekä niiden potilaiden elämistä, joita pyrimme muuttamaan.

Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä ja olla osa jotain suurempaa yhteisöä: osa parasta tiimiä, joka on saanut tunnustusta työstään yhteisen tavoitteen eteen. Olla osa yli 40-vuotista maailmanlaajuista sitoutumista tieteen visionääriseen perinteeseen ja inhimillisyyden risteyskohtaan, jossa ainutlaatuiset, lahjakkaat ihmiset tekevät yhteistyötä ratkaistakseen ratkaisemattoman.


Työssä Biogenilla pääset vaikuttamaan monimutkaisten ja tuhoisten sairauksien hoitoon. Olemme täällä, koska haluamme luoda uusia mahdollisuuksia ja kehittyä yhdessä. Teemme töitä pelottomasti: teemme kaiken voitavamme ja enemmänkin, koska haluamme muuttaa itseämme sekä maailmaa, jossa elämme. 

 

Yhdessä olemme edelläkävijöitä. Yhdessä voimme menestyä.

Ura Biogenillä

Näin rekrytoimme

Välitämme kokemuksestasi hakijana koko rekrytointiprosessin ajan ja haluamme, että tunnet saavasi riittävästi tietoa ja pystyväsi valmistautumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Edut

Hyvinvointiohjelmat

Maksettu sapattivapaa kuudennen työvuoden jälkeen

Loppuvuoden työtauko

Oppimis- ja kehittymismahdollisuudet

Erinomaiset vanhempain- ja perhevapaat

Työntekijöiden resurssiverkostot

Biogen-213369 | 11/2023