Aivoterveyden edelläkävijä

Tietoa Biogenista

Viemme tiedettä eteenpäin tarkoituksenamme vaikuttaa potilaiden ja ympäröivän yhteiskunnan hyvinvointiin. Emme siksi, että voimme vaan siksi, että meidän täytyy.

Tutustu terapia-alueisiimme:
AIVOPANKKI

Aivopankki on hanke suomalaisten aivoterveyden edistämiseksi. Aivopankki.fi sivuston kautta opit uutta aivoista, löydät aivoterveysvinkkejä ja voit tutustua asiantuntija-artikkeleihin. Aivot ovat meidän jokaisen tärkein pääoma, pidetään niistä huolta.

BIOGEN JA VTT YHTEISTYÖHÖN – ALZHEIMER’S DISEASE CHALLENGE STARTUP-YRITYKSILLE TÄHTÄÄ DIGITAALISTEN RATKAISUJEN LÖYTÄMISEEN

Biogen ja VTT haastavat terveydenhuollon digitaalisia ratkaisuja kehittävät startup-yritykset mukaan yhteiseen workshoppiin 1.12.2021 osana maailman johtavaa startup-tapahtumaa – Slushia.

MUISTISAIRAUKSIEN YHTEISKUNNALLISET VAIKUTUKSET -RAPORTTI: MUISTISAIRAUKSIA EI VIELÄKÄÄN TUNNISTETA – DIAGNOOSI MYÖHÄSTYY, HÄPEÄ ESTÄÄ HOITOON HAKEUTUMISEN

Muistiliitto ry:n ja Biogen Finland Oy:n Maailman Alzheimer-päivänä julkistamassa Muistisairauksien yhteiskunnalliset vaikutukset -raportissa tarkastellaan muistisairaan hoito- ja palvelupolkua sekä poliittisen päätöksenteon keinoja, joilla voidaan hallita ja ennaltaehkäistä kustannuksia.

TYSABRI® (natalitsumabi) - valmisteelle ihonalainen antotapa

Euroopan komissio on hyväksynyt erittäin aktiivisen relapsoivan-remittoivan multippeliskleroosin (MS-tauti) hoitoon tarkoitetulle Tysabri (natalitsumabi) -valmisteelle ihonalaisen antotavan.

UUSI TIETOPANKKI AIVOTERVEYDESTÄ HAASTAA SUOMALAISET POHTIMAAN AIVOJENSA HYVINVOINTIA

Aivopankkiin on tuotettu yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa luotettavaa, ajankohtaista ja innostavaa sisältöä aivoterveydestä. Tavoitteenamme on tehdä suomalaisista maailman aivotervein kansa.

Ura Biogenilla

Työskentelemme joka päivä tuodaksemme elämää muuttavat hoidot potilaiden saataville. Aloita täältä löytääksesi sinulle sopivia uramahdollisuuksia.

Läpinäkyvyysraportointi

Biogen on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan kaikkia kansainvälisiä läpinäkyvyysvaatimuksia. Näitä vaatimuksia noudattaen Biogen kerää ja julkistaa kaikki terveydenhuollon ammattilaisille ja organisaatioille suorittamansa palkkiot ja taloudelliset etuudet.

Lue lisää Biogenista kansainvälisiltä sivuilta
Biogen Finland Oy

Bertel Jungin aukio 5c
02600 Espoo
Suomi

Puhelin: +358 20 7401 200

Sijainti