Ura Biogenillä

Biogen Finland on Great Place to Work -sertifioitu

Biogenin Suomen organisaation johdon alla toimivat Suomen, Viron, Latvian ja Liettuan tiimit vastasivat henkilöstökyselyyn ja ansaitsivat Great Place to Work -sertifioinnin tunnustukseksi erinomaisesta työntekijäkokemuksesta.

Great Place to Work -sertifikaatti perustuu yli 30 vuoden aikana kerättyyn dataan ja ymmärrykseen työntekijäkokemuksesta ja yrityskulttuurista, joilla validoidaan työntekijöiden kokemuksia ja tunnustetaan erinomaiset työpaikkakulttuurit.

”Olemme äärimmäisen ylpeitä näistä tuloksista. Olemme tehneet määrätietoisesti töitä avoimen ilmapiirin ja työhyvinvoinnin eteen, joten on upeaa, että nyt se on myös tutkittu ja sertifikaatilla vahvistettu. Meillä on huipputiimi!” sanoo Biogenin Suomen ja Baltian toimitusjohtaja Mikko Fernström.

Great Place to Work -sertifikaatin määrittämiseksi työntekijöille tehtiin kysely kulttuurisista tekijöistä kuten uskottavuudesta, kunnioituksesta, oikeudenmukaisuudesta, ylpeydestä ja yhteishengestä, ja kerättiin tietoja ohjelmista ja käytännöistä, jotka ovat ainutlaatuisia ja tekevät Biogenista poikkeuksellisen työpaikan.

Tulosten mukaan 96 % Biogenin Suomen ja Baltian työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka, kun tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %1. Erityisen tyytyväisiä Biogenilla ollaan tuloksiin liittyen yhdenvertaisuuteen. Vastanneista peräti 100 % kokee, että työpaikalla voi olla oma itsensä, kaikkia kohdellaan tasa-arvioisesti seksuaalisesta suuntautuneisuudesta riippumatta ja lisäksi 96 % kokee, että ihmisiä kohdellaan tasa-arvioisesti iästä tai syntyperästä riippumatta.

"Luotamme toisiimme, huomioimme ponnistelut ja juhlimme onnistumisia - juuri tämä kannustava ympäristö antaa meille mahdollisuuden työskennellä pelottomasti, jotta voimme parantaa potilaiden elämää." kommentoi eräs Biogenin työntekijä.

"Mikä tärkeintä, pidämme huolen siitä, että meillä on matkan varrella hauskaa, mikä tekee meidän organisaatiosta todella hienon työpaikan."

 

Lisätietoja Great Place to Work -sertifikaatista ja Biogenin saamasta tunnustuksesta saat osoitteesta: https://greatplacetowork.fi/sertifioidut/biogen-finland/

 

Lähteet
  1. Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

Biogen-213369 | 6/2023