Keskittyminen siihen, mikä merkitsee eniten

Samalla tavalla kuin Biogen hakee mahdollisuuksia vaikuttaa positiivisesti potilaiden sekä työntekijöidemme elämään ja yhteisöömme, pyrimme myös minimoimaan vaikutustamme ympäristöön.

Olemme jo vuosien ajan investoineet kestäviin innovaatioihin, jotka vähentävät hiilipäästöjä, veden käyttöä ja jätettä. Ja nyt olemme saavuttaneet hiilineutraaliuden. Se tarkoittaa, että Biogen on tehokkaasti neutraloinut kaikki liiketoimintaamme liittyvät hiilipäästöt, mukaan lukien sisäiset toiminnot, ostettu sähkö, työntekijöiden työmatkat ja liikematkat ja tuotteiden ja palvelujen toimittajat.

Strateginen lähestymistapamme kestävään ympäristökehitykseen on vaikuttanut siihen tunnustukseen, jonka olemme saaneet globaaleilta kestävyyttä mittaavilta ja arvioivilta organisaatioilta.

  • Vuonna 2015 meidät valittiin ensimmäiseksi Newsweekin vuoden 2015 Green Rankings -listalla.
  • Vuonna 2014 meidät nimettiin Dow Jonesin DJSI-ideksissä maailman bioteknologiajohtajaksi (DJSI World) ja Pohjois-Amerikan bioteknologiajohtajaksi (DJSI North America) viidettä vuotta peräkkäin.
  • Alkuvuonna 2015 meidät nimettiin Global 100 -listan kaikkein kestävimmäksi yhtiöksi. Sen julkaisee joka vuosi SRI-luokitusorganisaatio Corporate Knights.

Miten me toimimme

Lähestymistapamme kestävyyteen