Tietoa Biogenista

Caring Deeply. Working Fearlessly. Changing Lives.™

Tavoitteemme Biogenilla on selkeä: olemme edelläkävijöitä aivosairauksien parissa.

Biogen on yksi maailman ensimmäisistä bioteknologiayrityksistä, jonka perustivat Charles Weissmann, Heinz Schaller, Kenneth Murray ja Nobel-palkinnon voittajat Walter Gilbert ja Phillip Sharp vuonna 1978. Viimeisen vuosikymmenen aikana Biogen on johtanut innovatiivista tieteellistä tutkimusta, jonka tavoitteena on nujertaa vakavat neurologiset sairaudet.

MS-tauti, Alzheimerin tauti, Parkinsonin tauti ja amyotrofinen lateraaliskleroosi (ALS) vaikuttavat miljooniin ihmisiin ympäri maailmaa. Monet ihmiset kärsivät myös harvinaisemmista sairauksista, kuten spinaalisesta lihasatrofiasta (SMA) tai progressiivisesta supranukleaarisesta halvauksesta (PSP).

Uskomme, että aivosairauksien puolella on enemmän kehitystarpeita ja mahdollisuuksia lääketieteellisille läpimurroille kuin missään muussa terapia-alueessa.

Teemme yhteistyötä lääkäreiden ja tutkijoiden kanssa ympäri maailmaa tavoitteenamme edistää lääketieteellistä tutkimustoimintaa. Tästä tutkimus- ja kehitystyöstä syntyvien hyötyjen saaminen yhteiskunnan käyttöön on vaatinut meiltä keskittymistä aivosairauksiin, tieteellistä osaamista sekä rohkeutta ottaa riskejä.

Teknologinen osaamisemme on luonut uusia tapoja tuotteen jalostamiseen saumattomasti kehityksestä tuotantoon laadukkaiden tuotteiden saamiseksi markkinoille viiveettä.

Kunnioitamme terveydenhuollon ammattilaisten työtä neurologisia sairauksia sairastavien ihmisten hyväksi. Arvostamme myös tukea, jota sairastunut saa läheisiltään. Lisäksi Biogen tekee yhteistyötä potilasorganisaatioiden kanssa parantaakseen potilaiden hyvinvointia.

Teemme säännöllisesti yhteistyötä lääkeviranomaisen sekä terveydenhuollon ammattilaisten ja päättäjien kanssa mahdollistaaksemme lääkkeidemme saatavuuden niitä tarvitseville potilaille.

Biogen on sitoutunut toimimaan yhteisön hyväksi ja arvostamaan monimuotoisuutta ja kestävää kehitystä.

Pyrimme aidosti muuttamaan aivosairauksia sairastavien henkilöiden elämää.

Työskentelemme pelottomasti. Emme anna periksi haasteiden edessä vaan pyrimme löytämään niihin aina innovatiivisia ratkaisuja.

Teemme työmme nöyrästi ja vastuullisesti potilaiden elämän muuttamiseksi.