Biogenilla on useita tuotantolaitoksia ympäri maailmaa. Niillä on yhteensä 198 000 litraa bioreaktorikapasiteettia, mikä on yksi suurimmista bioteknologiayritysten kapasiteeteista koko maailmassa.

Hillerød, Tanska

  • Laajamittainen tuotanto
  • Lääkinnällisten laitteiden kokoonpano
  • Pakkausmerkinnät ja pakkaus

Biogenin Hillerødin tehdas Tanskassa tuo saman katon alle kaikki tuotantoon liittyvät laitokset Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja se on tärkeässä roolissa yhtiön globaalissa toimitusverkostossa. Hillerødissä on kokoonpano-, merkintä- ja pakkauslaitos sekä laaduntarkkailu- ja tekniset organisaatiot.

Hillerødin tehdas on suurin yksittäinen ulkomainen uudisinvestointi  Tanskassa. Vuonna 2013 Biogen sai AmChamin Foreign Company Award -palkinnon tunnustuksena Hillerødin tehtaan luomista työpaikoista ja tuotetuista investoinneista.

Research Triangle Park (RTP), North Carolina

  • Laajamittainen tuotanto
  • Pienimuotoinen tuotanto
  • Joustavamääräinen tuotanto

Vuonna 2013 RTP voitti International Society for Pharmaceutical Engineering -järjestön, Pharmaceutical Processing -lehden ja alan johtavan INTERPHEX-messutapahtuman vuoden tuotantolaitospalkinnon. Tässä tuotantolaitoksessa me otimme käyttöön innovatiivisen prosessin varhaisen vaiheen kliinisille tuotteille. Kertakäyttöinen teknologia suljetussa järjestelmässä korvaa perinteiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut järjestelmät. Tämä lisää joustavuutta ja nopeutta kun lääkkeitä tuotetaan kliinisiin tutkimuksiin, sekä vähentää tuotantoprosessin ympäristövaikutuksia.