Biogenin sitoumus parantaa potilaiden elämää ohjaa tuotantoprosessiamme. Suhtaudumme hyvin vakavasti vastuuseemme toimittaa laadukkaita lääkkeitä. Olemme onnistuneesti valmistaneet suurimolekyylisiä hoitoja yli kahden vuosikymmenen ajan. Viime vuosina olemme laajentaneet osaamistamme pienimolekyylisiin hoitoihin.

Menestymme, koska meillä on osaamista useilla avainalueilla. Prosessikehitystiimimme edistää jatkuvasti käsitystämme biologiasta ja prosessiteknologiasta, jotka molemmat ovat erittäin tärkeitä valmiuksien ja tuotannon parantamiseen. Pitkälle kehittyneet tekniset tiimimme varmistavat, että tuotantolaitoksemme käyttävät viimeisimpiä teknologioita ja pystyvät vastaamaan jo saatavilla olevien hoitojen, kliinisten tutkimusten ja biosimilaarimahdollisuuksien kysyntään. Ensiluokkaiset tuotantotiimimme ovat avainasemassa näiden toimintojemme tehokkaan ja luotettavan käytön kannalta. Perusteellinen liiketoiminnan jatkuvuussuunnittelu mahdollistaa riittävän tuotesaatavuuden. Tämän lisäksi nämä tiimit luovat järjestelmiä, jotka minimoivat vaikutustamme ympäristöön rajoittamalla jätettä ja käyttämällä resursseja tehokkaasti.

Laatutiimimme pitää huolta määräysten ja prosessien noudattamisesta ja valvoo valmisteidemme yhtenevää ja luotettavaa tuotantoa, ja toimitusketjuryhmämme varmistaa, että pystymme toimittamaan valmisteitamme potilaille missä ja milloin he niitä tarvitsevat. Valmistamme ja toimitamme lääkkeitä potilaille yli 90 maassa.

Tulevina vuosina suunnittelemme lisäävämme tuotantovalmiuksiamme huomattavasti keskittymällä innovaatioihin, joiden avulla voimme nopeasti lisätä pienimolekyylisten ja biologisten lääkkeiden tuotantoa, mikä tekee toimitusketjustamme joustavamman ja varmemman.

Ympäristövaikutukset

Ympäristövaikutustekijät ohjaavat huomattavasti missiotamme edistää potilaiden elämää ja toimia vastuullisena ja ympäristöä säästävänä yrityksenä. Pidämme huolta siitä, että käytämme  ympäristövarantoja säästäväisesti. Aina kun mahdollista, pyrimme vähentämään hiilidioksipäästöjä siten, että ekologinen jalanjälkemme olisi neutraali.